Diverse verbouwingen in Baarn

Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn is er graag voor ú, de consument. Daarom vindt u hier een kleine selectie uit de mogelijkheden voor uw verbouwing. Of het nou een verbouwing, uitbreiding, gevelrenovatie, plaatsing van erker of dakkapel is: bij ons bent u aan het juiste adres.

Zo ziet u de volledige renovatie van een pannendak, dakgoten en schilderwerk aan een karakteristieke twee onder éénkapwoning. Of de verbouwing en uitbreiding van een geheel woonhuis, gecombineerd met een gevelrenovatie. Maar ook het plaatsen van een erker om uw woning net iets meer cachet te geven gaan wij niet uit de weg. Net als dat u voor het plaatsen van een dakkapel tot aan een complete dakverhoging bij ons aan het juiste adres bent. Laat u overtuigen door de beelden en neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.
 

Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn Diverse verbouwingen in Baarn

////Diverse verbouwingen in Baarn