Over BTG Baarn

De mensen

Onze mensen zijn degenen die uw project uitvoeren, en daarmee onze levensader. Om deze levensader vitaal te houden doen wij onder andere:

  • Inrichting werkplek op zo gunstig mogelijke manier
  • Extra aandacht voor veiligheid van onze medewerkers
  • Jonge instromers geven wij graag een kans
  • BTG Baarn is Fundeon erkend leerbedrijf
  • Aanname van regionale projecten, waardoor reistijd verkort wordt

Deze aspecten zorgen ervoor dat uw project bij onze medewerkers in goede handen is. Daarnaast zorgen wij voor de opleiding van nieuwe, jonge medewerkers, waar uiteindelijk de gehele maatschappij van profiteert.

Tom van Garderen

Tom van GarderenOnze directeur en eigenaar is Tom van Garderen. Tom is de tweede generatie sinds de oprichting door Tom van Garderen senior in 1982. Tom junior is directeur sinds 1997. Onder de deskundige leiding van Tom wordt uw project op een efficiënte, zakelijke, maar vooral  vriendelijke manier uitgevoerd. Duurzaamheid, kwaliteit en het nakomen van afspraken zijn hierbij de speerpunten.

Naast zijn kerntaken is Tom van Garderen een motivator voor onze vaklieden, maar ook voor onze partners zoals elektriciens, loodgieters, tegelzetters en schilders.

Op deze manier ontstaat een team dat al decennia ervaring met elkaar heeft, hetgeen er voor zorgt dat uw project bij ons in goede handen is.

Edwin van den Hoek

Edwin van den HoekAls rechterhand van Tom heeft Edwin de leiding op kantoor. Na zijn opleiding MTS bouwkunde te hebben afgerond is Edwin in 1997 bij ons begonnen als timmerman. Dit werk heeft hij uitgevoerd tot tot 2000 waarna wij hem hebben gevraagd om bij ons op kantoor te komen werken. Over deze uitdaging hoefde hij niet lang na te denken.

Sinds die tijd is Edwin zich blijven ontwikkelen. Dit is terug te zien in zijn veranderde werkzaamheden. Naast zijn taak als calculator is Edwin nu ook onze werkvoorbereider, neemt hij uitvoeringstaken op zich en verzorgt hij nacalculatie. Met recht een echte duizendpoot die perfect op úw wensen kan inspelen.

//Over ons