Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn of haar diensten? Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen die wij al eens hebben beantwoord, wellicht staat uw vraag er al tussen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen ons best doen al uw vragen te beantwoorden.

Rekent Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn kosten voor het maken van een offerte?

Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.

Heeft Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn ruimte in de planning om werk aan te nemen?

Wanneer er overeenstemming is over de uit te voeren werkzaamheden worden deze naar uw wens ingepland. Als de door u gewenste planning niet haalbaar is, geven wij dit voor het maken van de offerte aan.

Moet ik bij Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn een aanbetaling doen?

Dit is niet nodig, u betaalt naar rato van de vorderingen van het project.

Wie voert de werkzaamheden aan mijn project uit?

Wij hebben zelf een vaste ploeg van vaklieden in dienst die vallen onder de Nederlandse Bouw CAO. Op ieder project is minstens één van deze medewerkers aanwezig. De installatie en- afbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door specialistische onderaannemers uit onze regio. Hiermee hebben wij vaak al een jarenlange relatie, om optimale kwaliteit te garanderen.

Wie is mijn aanspreekpunt binnen Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn?

Op het werk is altijd één van de vaklieden aanwezig. Voor de directie communicatie, planning, voortgang en financiën neemt u contact op met directeur Tom van Garderen.

Voert Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn ook kleine werkzaamheden uit?

Zelfs de kleinste reparatie voeren wij graag voor u uit. Voor aanvang zal directeur Tom van Garderen altijd de werkzaamheden beoordelen, om optimaal resultaat te garanderen.

Kan Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn ook mijn vergunningen verzorgen?

Wij kunnen voor u het hele proces voor het aanvragen en verkrijgen van een bouwvergunning verzorgen. Door jarenlange ervaring hiermee weten wij precies welke wegen te bewandelen. Bijkomend voordeel is dat dit u veel tijd en energie zal besparen die u aan andere zaken kunt besteden.

Kan bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn het tekenwerk voor mijn project verzorgen?

Al jaren werken wij samen met een vast team van architecten. Deze vakbekwame mensen kunnen uw wensen perfect vertalen naar de tekentafel , voldoenend aan alle wettelijke eisen. Doordat wij het hele traject verzorgen, bespaart u veel tijd en energie.

Hoe gaat Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn om met veiligheid?

Als aannemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij ons eigen op maat gemaakte ARBO-handboek wat wij streng volgen. Dit gebeurt zowel naar onze medewerkers als opdrachtgevers. Doorlopend vindt er vanuit onszelf controle plaats om een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen.

Wat betekent Bouwbedrijf Tom van Garderen voor mens, natuur en maatschappij?

Ons duurzaamheidsbeleid is terug te vinden op onze website. Kortgezegd kunnen we stellen dat naar de toekomst toewerken binnen alle lagen van ons bedrijf sterk aanwezig is. Dagelijks zijn wij bezig met het verantwoord toepassen van bouwmaterialen en aandacht voor onze leefomgeving. Zo steunen wij diverse lokale maatschappelijke organisaties en is er de constante aandacht voor de arbeidsomstandigheden van onze vaklieden. Onze mensen zijn namelijk ons grootste kapitaal.

////Veelgestelde vragen