Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn

Omdat Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn het kleinere werk niet schuwt, vindt u hier een greep uit de onderhoudswerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Zo verzorgen wij voor de stichting Vrienden van het Hertenkamp de gefaseerde renovatie van het hertenkamp Baarn. Daarnaast hebben wij gezorgd voor de uitbreiding van de stallen en voilères.

Voor de Stichting Welzijn Baarn voert Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn regelmatig van herstel en- onderhoudswerkzaamheden uit. Zo ziet u op de foto’s het Poorthuis, de Boemerang en de Leuning. Voor iedereen in Baarn zijn dit bekende openbare gelegenheden, en daar zetten wij ons graag voor in.

In opdracht van de Gemeente Baarn hebben wij werkzaamheden uitgevoerd aan de Oude Begraafplaats aan de Plataanlaan in Baarn. Zo heeft er renovatie van het hekwerk plaatsgevonden, net als monumentaal herstel van de omheiningsmuur. Onze partner Nijhof bouw en woonwaren in Baarn heeft daarnaast een tuinbank geschonken aan het onderhoudsteam van de Oude Begraafplaats. Hiermee wordt behoud van dit Baarns stuk cultureel erfgoed gewaarborgd.

In opdracht van Ben Breunesse i.s.m. Groenesteijn Luijk Architecten hebben wij gezorgd voor een gefaseerde renovatie, uitbouw en verbouwing van deze bedrijfswoning. Door een gestroomlijnde samenwerking hebben alle partijen een fantastisch eindresultaat neer kunnen zetten.

Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn

////Diverse onderhoudswerkzaamheden in Baarn